BoxPVP Bedava Vip Kazanma Şansı! Bedava Kredi

Şanslı bir oyuncuya 500 kredi bizden hediye!
Forum konusuna yorum yapan oyuncular arasından 1 kişiye 500 kredi ve 3 kişiye ElmasVİP, AltınVİP, DemirVİP verilecektir!
Konuya yorum olarak RubySkyMC sunucusunu övmeniz gerekmektedir.

dunyanın en iyi swsii

gelmeyen bin pişman diyim Türkiyenin en iyi boxpvp sunucusu .

Tek kelime bundan iyi boxpvp bulamassınız her zaman RUBYSKYMC

Hayatımda Girdiğim En İyi Sunucu Bence. Yetkili Ekibinden Tut Sistemlerine Kadar Gördüğüm En İyi Sunucu 15 Kere Kuruculuk Yaptım Fakat Bu Kadar İyisine İlk Defa Rastladım Gerçekten Girdiğim Ve Bulduğum En İyi Ve En Güzel Sunucu
-Yetkili Ve Etkili Bir Sunucu İçin / RubySky

En iyi sunucu

En en güzel sunucu

sunucu cok iyi

sw güzel mükemmel eksikler olsa bile herzmn destek olucam ve bütün oyuncularda olur eminimki böyle devam edin 3 kurucu deha .d

En güzel sunucu

En iyisi her daim ruby

killauraya kaılıyorum en iyi sunucu

En iyisi her daim RUBYSKYMC

HER DAİM RUBYSKYMC

Herzaman rubyskymc

En iyisi her daim rubyskymc

En İYİSİ RUBYSKYMC

Her daim rubyskymc

yetkililer desen 10/10 oyuncular zaten çok iyi insanlar böyle bir sunucu ortamı başka yerde bulamazsınız gelmelisiniz mutlaka

çok iyi sunucu

a

Sunucuda ayrı bir hava var 4 sene önceki oyun zevki hala duruyor tebrikler rubyskymc yetkilileri bu arada herkes işini elinden geldigince iyi yapıyor helal olsun

Sunucuyu seviyorum güzel hemde türk bir sunucu arkadaş bulabilirsiniz

Eğer box pvp sini oynadiysaniz normal server kardan daha iyi yanı benim favorim

Selam ben 002zey bu sunucuya başlayalı 1 ay oldu sunucu güzel ve eğlenceli sıkıntısı yok lag sorunu yok bu sunucuyu sevdim için de map yaptım zaten yetkililer komik efe ve furkanin sohbeti çok sarıyo sunucudaki rehberlerde adminler olarak korti en iyi si ve en güzeli sohbeti sarıyo küfürü sarıyı yanı tavsiyem korti moderatorler de iyi tavsiye ederim zevkle oynadigim bi sunucu arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum sunucunun ayrı bi havası var oyuncakların bazıları şikayet etsede gayet güzel sunucu tavsiyem kutucraftda reklam yaptım için banladım fjdhjrjsue neyse bu sunucudaki eğlendiğim kişiler çok fazla onlara da tesekur ederim iyi günler kolay gelsin rubyskymc
:002zeyden

Başka swlere gore oyuncularına önem veriyolar ve hiç sıkılmadan oynayabiliyosun en iyi sw kesinlikle rubyskymc

1 2 yıldır bu sunucuya üyeyim skyblock zamanından beri ben elsm ama gerçek ismim MRX bana çıkarsa sevinirim

sunucu açıldığından beri oyundayım 1 hesap değiştirdim o yüzden bura dan yazıyorum , onu bunu bırakın da sunucu ilk halinden şimdiye kadar çok güzeldi ve hiç bir şekilde kötü yanı yoktu hilelere gelince hileler kısa sürede banlayıp daha iyi bir oyun keyfi sağlıyorlar sunucuyu öve öve bitiremediğimiz bir sunucu bu , kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim

çok güzel bir sunucu diğer sunuculara göre payto win değil kendinde kazana biliorsun ne kadar çok ölsemde herzaman tekrar kasılıorum

sea ase

En ii sw

Artık 1 yıldır ki farkli hesabimla oynurdum çok güzel sunucu hatta en sevdiğim yetkili ise Marsqw

dunyanın en iyi swsii

dunyanın en iyi swsii

dunyanın en iyi swsii

dunyanın en iyi swsii

2 yıldır oynuyorum zamanında rvip bile aldım bana verin yaniiii

002zey haklı

002zey her zaman haklı

Öncelikle merhaba bu sunucuya başlayalı 2 ay veya daha fazla bir zaman geçti geçtiğim zamanlarda yeni arkadaşlar iyi modlar eventler dakikalar ve saatler geçirdim en sevdiğim modlardan kuruculardan Efe Pakkan ben bu sunucuya normalde bi hayal ile gelmiştim. Bu sunucuyu ünlendirmek yükseltmek için tiktokta paylaştım tutmayınca hesabım kapatıldı o günden bu yana 1.5 ay geçti ama RubySkyMc hayla yanımızda ve daha nice aylara yıllara Çok güzel bi sunucu tavsiye ederim :)

Aylar geçse bile eskimicek Tek server ! RubySkyMC